6 مورد از وظایف سئوکار سایت

وظایف سئوکار سایت

امروزه کسب و کار اینترنتی بسیار رونق گرفته است و همه به دنبال پیشرفت سایت خود هستند به همین دلیل همکاری با یک متخصص سئو بسیار موضوع مهمی است چرا که این موضوع می‌تواند در موفقیت کسب و کار شما تأثیر به شدت زیادی داشته باشد. همکاری با یک متخصص سئو به شما این اطمینان را می‌دهد که محتوای سایت‌تان برای گوگل و کاربران در جهت سودآوری باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی ۶ مورد از وظایف سئوکار سایت بپردازیم.

سئوکار به چه کسی می‌گویند؟

سئو یک حرفه تخصصی است که در آن فرد به طور منظم با بهینه‌سازی سایت سر و کار دارد. این حرفه هم مانند تمامی حرفه‌های دیگر نیازمند کسب تجربه است. یک سئوکار دارای وظایف متعددی می‌باشد که باید خود را به آن متعهد کند و برای آن یک استراتژی داشته باشد. نخستین قدم برای سئو سایت این است که سئوکار درباره‌ی کلمات کلیدی پژوهش کند و بتواند آن‌ها را به نتیجه برساند. در واقع در سئو فاکتور‌های زیادی برای رتبه‌بندی یک سایت وجود دارد و سئوکار باید تشخیص دهد که مهم‌ترین فاکتور‌ها کدام‌اند.

وظایف سئوکار سایت چیست؟

یک سئوکار حرفه‌ای همواره به دنبال ترکیب کردن روش‌های مختلف برای کسب بهترین نتیجه است و اینکه یک سئوکار همواره باید به دنبال افزایش دانش و اطلاعات خود باشد چرا که سئو یک دانش گسترده و عمیق است که دائماً درحال به روزرسانی می‌باشد. و مهم‌ترین وظیفه سئوکار ادغام کردن این روش‌ها به شیوه‌ای است که باعث افزایش بازدید و فروش سایت شود. یک سئوکار وظایف زیادی دارد که ما در این مقاله به برسی ۶ مورد از وظایف مهم سئوکار سایت می‌پردازیم.

  1. بررسی ساختار سایت
  2. بررسی و جمع‌آوری تاریخچه سایت
  3. تحقیق کردن در مورد کلمات کلیدی
  4. تولید محتوای سئو شده
  5. بررسی رقیبا
  6. پیاده کردن بخش‌های مختلف سئو در سایت

در ادامه به توضیح اختصاصی هر یک از وظایف می‌پردازیم تا به خوبی با هر بخش آشنا شوید.

1. بررسی ساختار سایت

یک سئوکار باید سایت را از نظر ساختاری بررسی کند و متوجه شود که آیا این سایت برای موتور‌های جستجو به درستی ساخته شده است یا خیر. هر چقدر ساختار یک سایت اصولی طراحی و تنظیم شده باشد دسترسی کاربران به سایت راحت‌تر می‌شود و در واقع تجربه کاربری بهبود می‌یابد. یک سئوکار برای بهینه‌سازی وب سایت خود می‌تواند از ابزار‌هایی مانند دسته‌بندی سایت‌ها و یا لینک‌های داخلی و تگ صفحات استفاده کند. در واقع یک سئوکار باید ساختار سایت خود را جوری تنظیم کند که تجربه کاربری بهبود یابد و بازدید سایت افزایش پیدا کند و زمان ماندگاری کاربران هم در آن افزایش یابد.

2. بررسی و جمع‌آوری تاریخچه سایت

یکی دیگر از وظایف سئوکار این است که اطلاعات و هر چیزی که در رابطه با گذشته‌ی سایت مثل محتوا‌ها و تعداد پیوند‌های خارجی و داخلی را جمع‌آوری و بررسی کند. در این مرحله سئوکار باید به بررسی و تحلیل مفید بودن اطلاعات قبلی بپردازد و با توجه به آن‌ها باید ببیند که در چه وضعیتی است و برای آینده برنامه‌ریزی کند و پروژه خود را مدیریت کند.

3. تحقیق کردن در مورد کلمات کلیدی

یکی از اقدامات مهم و اولیه‌ای که سئوکار باید انجام دهد این است که در مورد کلمات کلیدی تحقیق کند. در واقع تحقیق و انتخاب مناسب کلمه کلیدی بر اساس یک وبسایت در بهینه‌سازی یک سایت بسیار اهمیت دارد. یک سئوکار باید بتواند نیاز‌های کاربران را شناسایی کند و متناسب با آن‌ها خدمات و محصولات را ارائه دهد. کلیدواژه‌ها یکی از مهم‌ترین راه‌های اتصال کاربر به آن چیزی که جستجو می‌کند است. نحوه انجام کیوورد ریسرچ باید به گونه‌ای باشد که سئوکار خود را جای کاربر بگذارد و ببیند که مخاطب چه چیزی را سرچ می‌کند.

4. تولید محتوای سئو شده

محتوای درست و سئو شده یکی از اصول اولیه و بسیار مهم در سئوی سایت هستند. یک متخصص سئو در اغلب موارد وظیفه‌ی تولید محتوا را ندارد اما حتماً لازم است که با نکات و اصول یک تولید محتوای سئو شده آشنا باشد و حتماً محتوا را از نظر سئو بررسی کند به دلیل اینکه داشتن یک محتوای سئو شده و مفید برای کاربر یکی از فاکتور‌های مهم گوگل است و یک سئوکار باید تمام معیار‌های سئوی محتوا را بشناسد و آن را روی محتوا اجرا کند.

5. بررسی رقیبا

در قدم بعدی سئوکار باید ببیند که رقبا در چه وضعیتی هستند و بر اساس آن‌ها تصمیم درست را بگیرد و برنامه‌ریزی کند. در دنیای امروزه تمامی کسب و کار‌ها به دنبال رسیدن به صفحه اول گوگل هستند. برای پیدا کردن و بررسی کلمه‌های کلیدی و بک لینک‌های سایت‌های رقبا می‌شود از ابزار‌های مخصوص استفاده شود. این راهکار در بهبود سایت تأثیر دارد زیرا می‌توان از استراتژی‌های رقبا استفاده کرد. با تحلیل کلمات کلیدی می‌توان برای رقابت در این کلمات برنامه‌ریزی کرد.

وظایف سئوکار سایت

6. پیاده کردن بخش‌های مختلف سئو در سایت

به طور کلی یک سئوکار باید مهم‌ترین بخش‌های مختلف سئو را روی یک سایت اجرا کند مثل سئوی داخلی و خارجی و سئوی تکنیکال. پس از آنکه تحقیق کلمات کلیدی و مسائل فنی در سایت اجرا شد نوبت به سئوی خارجی می‌رسد که در این مرحله مجموعه‌ای از اقدامات در بخش خارجی سایت صورت می‌گیرد مثل بک لینک‌سازی و رپورتاژ و برندسازی و… برای اجرای درست این مرحله لازم است که سئوکار یک لیست از سایت‌هایی که می‌تواند در آن بک لینک و رپورتاژ بگذارد داشته باشد.

سطح‌بندی سئوکار به چه صورتی است؟

  • کارآموز سئو ( سئو اینترن)
  • سئوکار مبتدی(جونیور سئو)
  • کارشناس سئو ( سئوکار متخصص و با تجربه )
  • مدیر سئو ( سئو منیجیر)

انجام خدمات سئو توسط سئو کاران حرفه ای سوبلز

همانطور که با وظایف سئوکار سایت آشنا شدید، برای انجام سئو سایت خود باید به سراغ افراد کاربلد و سئو منیجیر بروید تا تمامی وظایف خود را به درستی انجام دهند و سایتی بهینه و اصولی را در گوگل بالا بیاورند. تیم سوبلز با داشتن تیم حرفه‌ای سئو، این اطمینان را به شما می‌دهد که تمامی مراحل به درستی طی شده و سایت شما در رتبه‌های برتر گوگل قرار خواهد گرفت.

جهت مشاهده تعرفه سئو سایت کلیک کنید. 

(1 امتیاز) 🔥

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و تماس رایگان

نیاز به طراحی سایت دارید؟!

آماده پاسخگویی
بـه شما هستیــــم

مقالات مشابه

فیلد های "*" اجباری هستند

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

فیلد های "*" اجباری هستند

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

فیلد های "*" اجباری هستند

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

ثبت درخواست مشاوره رایگان