تاثیر واقـــعیت افـــزوده (AR) 

در رُشـــــــد کـسب و کار شــما

با تکــــــنولــــوژی تحـــت وب ســـــــوبلز از رقــــــبایــــــــتان متمــــــــایز شــــویـــد

طراحی سایت سوبلز
Group 2 1

واقعیت افزوده (AR) چیست؟!

تکنولوژی واقعیت افزوده که به انگلیسی Augmented-reality نوشته می شود، مخفف کلمه AR است. در یک تعریف ساده، واقعیت افزوده نوعی از تکنولوژی است که با ترکیب واقعیت و تصاویر مجازی شکل می گیرد. نمونه ساده‌ی این تکنولوژی که احتمالا برای شما آشناتر باشد فیلترهای اسنپ‌چت و استوری‌های اینستاگرام است که می تواند به تصویر شما افکت خرگوش یا گربه را اضافه کند یا مثلا رنگ موی شما را تغییر دهد. بازی “Pokemon Go” نمونه‌ی موفق و شناخته شده استفاده از این تکنولوژی در صنعت بازی سازی است که در سال ۲۰۱۶ وارد بازار شد. در این بازی شما می توانید شخصیت پوکمون را در حالی ببینید که در صفحه گوشی شما در خیابان‌ها می‌دود و حتی با وسیله‌ها یا افراد واقعی تعامل دارد.

امکان Multi Product کردن چند محصول

نمــایش Full HD محصولات

اجرا تحت وب و سریع بدون نیاز به اپلیکیشن

طراحی و ساخت تصاویر سه بعدی

واقـعیت افــزوده ســوبلز

چــه ویژگــی‌هایی دارد؟!

طراحی سایت سوبلز

با کمـــک تصـــویر رو بـــه رو خــــــــودتـان AR را تجــــــربـه کـــــنیـد!!

طراحی سایت سوبلز

مبل را حرکت دهید.

آیکون 1

چرا خدمات AR سوبلز را انتخاب کنیم؟

هدف ما در مجموعه سوبلز همراهی برند و بیزینس شما در مسیر شکل‌گیری و رشد حرفه ایی است. ما به فلسفه‌ی “بدون محدودیت” بودن عمیقا باور داریم! و با ارائه خدمات در زمینه‌های نسبتا نوپایی مثل تکنولوژی واقعیت افزوده در ایران، قصد ساخت تجربه‌ی همکاری لذت‌بخش و متفاوتی را برای برند شما داریم. تکنولوژی AR سوبلز بسیار بهینه و قدرتمند است و تمامی محصولات شما را به راحتی ساپورت می کند. این تکنولوژی می تواند سکوی پرشی برای افزایش فروش محصولات شما باشد. ما با تغییر نگاه شما به کسب و کارتان کمک می‌کنیم تا سرعت رشد خود را بیشتر کرده و از رقابت در بازار کار عقب نمانید! 

طراحی سایت سوبلز

ثبت درخواست مشاوره رایگان

"*" indicates required fields

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

کاربردهای تکنولوژی AR

طراحی سایت سوبلز

سرگرمی و بازی

امروزه بازی‌های مختلفی وجود دارند که با کمک تکنولوژی AR تعامل بیشتری برای گیمر ایجاد میکنند تا تجربه فرد از بازی را بهبود ببخشند. بازی pokemon یا فیلترهای اسنپ چت نمونه‌ای از همین مصارف AR هستند.
طراحی سایت سوبلز

آمـــــــــوزش

فهماندن مفاهیم سخت به دانش‌آموزان با استفاده از فناوری AR بسیار آسان‌تر است. مثلا استفاده از برنامه‌های آناتومی بدن که در آن میتوان یک انسان مجازی را در یک محیط واقعی مشاهده و مطالعاتی روی آن انجام داد.
طراحی سایت سوبلز

کمپین‌های تبلیغاتی

استفاده از AR در کمپین‌های تبلیغاتی و مارکتینگ روشی برای ایجاد تعامل بیشتر با مشتریان و ایجاد یک تجربه پویا است. مثلا تبلیغات محیطی Pepsi در سال 2014 در لندن که به کمک این تکنولوژی طراحی و آماده شده بود.
طراحی سایت سوبلز

فروشگاه های اینترنتی

موارد استفاده از AR برای فروشگاه‌های اینترنتی بستگی به نوع کسب و کار آن‌ها دارد. برندهای‌ لوازم آرایشی، پوشاک، مبلمان، صنایع غذایی یا رزرو و خرید بلیت، همگی میتوانند به روشی خلاقانه از این تکنولوژی استفاده کنند.
طراحی سایت سوبلز

چیدمان و دکوراسیون داخلی

امروزه تعداد زیادی از برندهای دکوراسیون خانگی از تکنولوژی AR استفاده میکنند. با کمک این تکنولوژی خریدار می‌تواند پیش از خرید، محصولات را در خانه یا اتاق خود مشاهده کرده و از سایز، رنگ و زیبایی محصولات مطمئن شود.
طراحی سایت سوبلز

پزشــــــــکی

دانشجویان پزشکی می‌توانند از اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده برای انجام جراحی تو محیط کنترل‌ شده استفاده ‌کنن. همچنین این تکنولوژی می‌تواند با MRI و X-Ray ترکیب بشود تا دید کاملی را برای جراح فراهم کند.
طراحی سایت سوبلز

معــــــــــماری

تکنولوژی AR به معماران اجازه می‌دهد مدل‌های معماری خود را پیش از اجرا در دنیای مجازی ببینند و تغییرات مورد نیاز را با توجه به محیطی که پروژه نهایی قرار است در آن ساخته شود، اعمال نمایند.
طراحی سایت سوبلز

انــدازه گــــیری

یکی دیگر از موارد استفاده از تکنولوژی AR کمک به اندازه گیری ساده و راحت‌تر محیط اطراف است. با نصب برنامه‌های مربوط به اندازه گیری، در گوشی هوشمند خود شما میتوانید همواره به یک متر مجازی دسترسی داشته باشید.

تفاوت تکنولوژی VR و AR چیست؟

واقعیت مجازی یا VR همانگونه که از اسمش مشخص است به محیطی کاملا مجازی و غیر واقعی اشاره می‌کند. تجربه کاربر از واقعیت مجازی تجربه‌ای است که کاملا در محیطی غیر واقعی اتفاق می‌افتد. برای تجربه واقعیت مجازی شما به مجموعه‌ای از ابزارهای ویژه مانند عینک VR، هدفون، دستکش لمسی و … نیاز دارید.
در حالی که AR یا همان واقعیت افزوده کاربر را در شرایطی قرار میدهد که به واقعیت ترکیبی شباهت دارد. مثلا محیط اتاق که از طریق دوربین گوشی شما فیلم برداری می شود محیطی کاملا واقعی است ولی المان‌هایی که از طریق AR به فضا اضافه می شوند مثل مبلمان یا لوازم خانه تجربه‌ای مجازی هستند که فقط از طریق صفحه نمایشگر گوشی شما قابل مشاهده اند.
بزرگترین تفاوت بین واقعیت افزوده و واقعیت مجازی این است که واقعیت افزوده از محیط واقعی موجود استفاده می‌کند و اطلاعات مجازی را با آن ادغام می‌کند، در حالی که واقعیت مجازی کاربران را کاملاً در یک محیط رندر شده مجازی غوطه ور می‌کند.

طراحی سایت سوبلز

نمونه واقعیت افزوده در ایران

همانطور که گفتیم تکنولوژی واقعیت افزوده به طور چشمگیری در کل دنیا در حال رشد می باشد. به طوری که بسیاری از شرکت ها و سازمان ها در حال به روز رسانی زیرساخت ها، سیستم ها و ابزار خود می باشند تا بتوانند از این تکنولوژی در راستای پیشرفت و بهبود کاری هر چه بیشتر خود استفاده کنند. کشور ما نیز از این قضیه مستثنی نبوده و خیلی از سازمان ها و شرکت ها یا در حال آماده شدن برای استفاده و یا در حال استفاده از AR می باشند.
به عنوان مثال شرکت شیر آلات رسان که در حوزه تولید شیرآلات بهداشتی ساختمانی در حال فعالیت می باشد به تازگی استفاده از واقعیت AR را برای مشتریان خود امکان پذیر نموده است. با استفاده از آن می توانید انتخاب بهتری از بین گزینه های موجود داشته باشید در واقع با استفاده از این ویژگی جدید افراد می توانند قبل از اینکه اقدام به خرید کنند، شیرآلات مدنظر خود را در محیط واقعی به صورت کاملا سه بعدی امتحان کنند.

بازاریابی واقعیت افزوده

کسب و کارها در دنیای امروز بیش از پیش به ایجاد مزیت رقابتی نیاز دارند. واقعیت افزوده یا AR یکی از روش‌‌های متفاوت و اثرگذار برای ایجاد ارتباط با مشتریان شماست. بازاریابی به روش واقعیت افزوده، یکی از جدیدترین انواع بازاریابی است که تا حد زیادی با تکنولوژی درگیر است. بازاریابی به این روش می تواند مخاطبان شما را بیشتر درگیر کرده و تجربه‌ی بهتری در استفاده از محصولات، پیش از خرید به آن‌ها ارائه بدهد و در نهایت نرخ خرید شما را بالا ببرد. اکثریت کسب و کارها در ایران هنوز متوجه پتانسیل بالا و اهمیت استفاده از این تکنولوژی برای افزایش فروش و ایجاد تعامل بهتر با مشتریان نشده‌اند به همین دلیل رقابت در این بازار کم است. استفاده شما از این تکنولوژی می تواند تفاوت شما با سایر رقبایتان باشد.

پروسه ثبت سفارش

1.برگزاری جلسه و ارائه مشاوره
1.برگزاری جلسه و ارائه مشاوره
2.توسعه AR براساس نیاز کارفرما
2.توسعه AR براساس نیاز کارفرما
3.طراحی المان‌های سـه بعدی
3.طراحی المان‌های سـه بعدی
4.پیاده سازی نهایی
4.پیاده سازی نهایی

پروسه ثبت سفارش

1

2

3

4

برگزاری جلسه و ارائه مشاوره

توسعه AR براساس نیاز کارفرما

طراحی المان‌های سـه بعدی

پیاده سازی نهایی

سوالات متداول

تکنولوژی AR توسط دوربین موجود روی دستگاه شما، اشیاء و افراد را تشخیص داده و به تحلیل و پردازش شکل و حرکت آن‌ها مشغول می‌شود. بعد از این مرحله، انتقال داده‌ها و اطلاعات از فضای ابری اتفاق می‌افتد و این محتواها به دنیای حقیقی اضافه می‌شوند. کاربر نیز امکان تعامل و ارسال دستور را به اشکال مختلف دارد و می‌تواند فرمان‌های کنترلی خود را برای فضای ابری ارسال کند. داده‌ها به شکل سه بعدی در محیط واقعی و روی اشیاء و افرادی که دستگاه قبلا پردازش کرده بود، ظاهر می‌شوند. این اتفاق حاصل ترکیب دنیای واقعی و مجازی است که کاربر نیز توانایی کنترل آن را دارد.لازم به ذکر است که AR پیشرفته امروز، برای درک محیط اطراف خود از امکاناتی مثل: حسگرها، GPS، شتاب‌سنج‌ها، ژیروسکوپ‌ها و نرم‌افزارهای مختلف کمک می‌گیرد تا یک اسکن دقیق از محیط پیرامون خود داشته باشد. این امکانات می‌توانند، محتوای دیجیتال را در سمت و سوی مناسب و مطابق با جایگاه سوژه مورد نظر تنظیم کنند. لنز‌های تماسی که از ویژگی AR بهره می‌برند نیز از جدیدترین نمونه‌های این تکنولوژی محسوب می‌شوند.

افزایش فروش: یکی از دلایلی که باعث می شود بسیاری از مردم همچنان علاقه‌مند به خرید حضوری محصولات باشند امکان دیدن محصول و بررسی آن از نظر ظاهر، سایز و رنگ است. با وجود تکنولوژی AR مشتریان می توانند به راحتی و از طریق گوشی هوشمند خود محصول مدنظر خود را در خانه خود ببینند. مثلا در صنعت مبلمان با وجود تکنولوژی AR امکان دیدن مبلمان در محیط خانه، تغییر رنگ مبل و مشاهده سایز به سادگی برای مشتریان قابل دسترسی است.
کاهش نرخ بازگشت کالا: فرآیند بازگشت کالا مستلزم هزینه های اضافی برای شرکت‌ها است. مشتریان نیز به نوبه خود وقت زیادی را در این میان از دست می دهند. تکنولوژی AR نزدیکترین تجربه به واقعیت را برای مشتریان ساخته و ریسک بازگشت کالا را کاهش می‌دهد.
مزیت رقابتی: با کمک تکنولوژی واقعیت افزوده، کسب و کار شما می توانند از فرصت‌های بازاریابی جدیدی بهره‌مند شود. حتی یک برتری کوچک نسبت به رقبا می تواند برای یک تجارت خاص در بازار مدرن معنی زیادی داشته باشد. اگر رقبای شما تمایلی به استفاده از این فناوری ندارند، شما میتوانید با تغییر نگرش خود، به این شرایط به عنوان فرصتی برای تبدیل شدن به یکی از اولین‌ها و پیشی گرفتن از سایر بازیکنان نگاه کنید.
تسریع فرایند خرید: با وجود امکان مشاهده محصول قبل از خرید، کاربران در تصمیم گیری در مورد پرداخت هزینه محصول با اطمینان و سرعت بیشتری تصمیم می گیرند. فروشندگان هم مجبور نیستند برای مدت طولانی چیزی را توضیح دهند، زیرا می توانند به سادگی همه چیز را به مشتری نشان دهند.

مشتریان: برای استفاده از تکنولوژی AR توسط مشتریان نیاز به هیچ مهارت خاصی نیست. وجود یک گوشی هوشمند و توانایی کار کردن با آن تنها مهارتیست که مشتریان شما برای استفاده از این فناوری نیاز دارند.
صاحبین کسب و کار: تمامی مراحل طراحی، توسعه و پیاده سازی این کار توسط مجموعه سوبلز انجام خواهد شد.
اگر حوزه کسب و کار شما مبلمان و دکوراسیون داخلی است، درصورت تمایل میتوایند فایل تصاویر سه بعدی محصولات خود را در اختیار ما قرار دهید تا با حذف پروسه طراحی سه بعدی محصولات، فرایند کار سریع‌تر شود.

برای استفاده از این تکنولوژی فقط به گوشی‌ هوشمند یا تبلت نیاز دارید. به طور کلی یکی از مزیت‌‌های تکنولوژی AR نسبت به VR دسترسی آسان آن توسط انواع گوشی‌های هوشمند است.

به طور کلی استفاده از تکنولوژی VR برای صنایع پزشکی، ارتش، سلامت و ورزش، گیمینگ و بازی‌های کامپیوتری مناسب‌تر است. همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم برای استفاده از تکنولوژی VR نیاز به تجهیزات و امکانات خاصی مانند عینک VR، هدفون، دستکش لمسی و … وجود دارد. برای همین استفاده از این تکنولوژی برای همه‌ی مردم در دسترس و ساده نیست. همچنین هزینه پیاده سازی و اجرای تکنولوژی VR بسیار بالاتر از تکنولوژی AR است. برای استفاده از تکنولوژی VR شما به پردازشگرهای قوی نیز، نیاز دارید.
بنابراین برای اکثریت کسب و کارهایی که قصد دارند از تکنولوژی در جهت ساخت تجربه واقعی برای مشتریان‌ پیش از خرید محصولات استفاده کنند تکنولوژی AR انتخاب مناسب‌تری است.

نمونه‌های زیادی در خصوص استفاده از این تکنولوژی در کسب و کارهای مختلف وجود دارد. مثلا: برند لوازم آرایشی سفورا Sephora با کمک دو اپلیکیشن واقعیت افزوده خود یعنی Modiface و Virtual Artist App به مشتریان کمک می‌کنند تا به وسیله دوربین تلفن همراهشان لوازم آرایش مختلف را روی صورتشان امتحان کنند.
همچنین برند StubHub که یکی از کمپانی‌هایی است که بلیت رویدادهای مختلف مانند رویدادهای ورزشی، هنری، فرهنگی و … را ارائه می‌دهد با استفاده از تکنولوژی AR تجربه واقعی را برای خریداران بلیت ترسیم می‌کند. به این شکل که شما قبل از خرید بلیت، می‌توانید ببینید که صندلی‌تان دقیقا کجا قرار گرفته و نسبت به سن چقدر فاصله دارد، اطراف آن چه وسایلی وجود دارد و حتی زیر پایتان راحت است یا نه.
نمونه‌های زیادی از کسب و کارهایی که از تکنولوژی AR برای بهبود تجربه مشتریان استفاده کرده‌اند وجود دارد. کسب و کارهای حوزه غذا، مبلمان و دکوراسیون، کسب و کارهای فعال در حوزه کتاب کودک، سینما و… از نمونه‌های دیگر هستند.

به طور کلی استفاده از تکنولوژی AR درصورت استفاده مسئولانه از سمت کاربران ایمن است. اما با این وجود کاربران باید درمورد حفظ امنیت و اطلاعات شخصی خود در هنگام استفاده از این تکنولوژی هوشیار باشند. انجام کارهایی مثل مرور سیاست های حفظ حریم خصوصی، به روز رسانی سیستم عامل و استفاده از نرم افزار آنتی ویروس جامع روش‌های دیگر برای افزایش امنیت کاربران به هنگام استفاده از تکنولوژی AR است.

"*" indicates required fields

پکیج انتخابی شما:*
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

"*" indicates required fields

پکیج انتخابی شما:*
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

"*" indicates required fields

پکیج انتخابی شما:*
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

ثبت درخواست مشاوره رایگان