آموزش ساخت وب سایت به صورت قدم به قدم

آموزش ساخت وب سایت به صورت قدم به قدم
آنچه در این مقاله خواهید خواند..

ایجاد وب سایت در سرویس گوگل خیلی سخت نیست و فقط به یک اکانت گوگل نیاز دارید که احتمالا از قبل آن را دارید. برای آموزش ساخت وب سایت، اول از همه به آدرس sites.google.com وارد شوید. اگر با اکانت جیمیل خودتان وارد شده باشید، مستقیما به صفحه ساخت سایت می‌روید؛ در غیر این صورت باید وارد حساب جیمیل شوید یا اگر حساب گوگل ندارید باید یکی بسازید. قدم اول در طراحی سایت این است صفحه اصلی سایت را درست کنید.

صفحه اصلی سایت تاثیر زیادی در جذب مخاطب دارد و لازم است در طراحی آن موارد مختلفی را رعایت کنید. مثلا حتما اطلاعات تماس‌تان را در صفحه اول درج کنید. پیشنهاد می‌کنم قبل از طراحی صفحه اصلی سایت حتما مقاله «صفحه اصلی سایت‌تان را جذاب‌ درست کنید» را با دقت مطالعه کنید. به سادگی و با کمی حوصله می‌شود یک سایت اینترنتی نسبتا مناسب با گوگل درست کرد. برای زیباتر شدن سایت‌تان باید عکس‌های باکیفیتی را از اینترنت پیدا کنید و داخل سایت قرار دهید.

برای آموزش ساخت وب سایت چه چیزهایی نیاز است؟

انتخاب حوزه کاری

برنامه نویسی وب به دو بخش فرانت اند و بک اند تقسیم می‌شود. گروه اول وظیفه دارند به طراحی ظاهری سایت بپردازند که به آن‌ها برنامه نویس‌های سمت کاربر (Client-side) نیز می‌گویند. گروه دوم افرادی هستند که منطق سایت‌ها را پیاده سازی می‌کنند و به عنوان برنامه نویسان سمت سرور (Server-side) هم شناخته می‌شوند. البته بعضی از برنامه‌نویسان در هر دو زمینه فعالیت می‌کنند، اما این کار  نیاز به فراگیری دانش بالایی است و زمان زیادی را می‌طلبد. به این برنامه نویسان Full Stack می‌گویند.

build-a-website1

بهترین زبان برنامه نویسی وب برای شروع فرانت اند

فرانت اند یکی از مهمترین بخش‌های وب است، زیرا کاربران از طریق ظاهر و رابط کاربری جذب سایت شما شده و با آن تعامل دارند. بهترین زبان برنامه نویسی وب برای شروع عبارت است از HTML، CSS و جاوا اسکریپت

زبان نشانه گذاری HTML اولین چیزی است که طراحان وب باید یاد بگیرند. بزرگترین برنامه نویسان وب، یک روز کار خودشان را با HTML شروع کردند. HTML مخفف Hyper Text Markup Language است و در فارسی به آن زبان نشانه‌ گذاری ابرمتن می‌گویند. دقت کنید که HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، بلکه یک زبان نشان‌گذاری یا Markup language به حساب می‌آید.

از زبان HTML برای ایجاد بدنه اصلی و ساختار کلی صفحات وب استفاده می‌شود. این زبان با تگ‌ها کار می‌کند و این تگ‌ها هستند که مشخص می‌کنند در صفحه وب از چه عناصری استفاده شده است. در واقع تگ‌ها عناصری هستند که وظایف گوناگونی دارند و با فراخوانی هر کدام کارشان شروع شده و با بستن تگ کارشان تمام می‌شود.

build-a-website2

یادگیری زبان CSS

با استفاده از زبان HTML شما تنها قادر به ساختن ساختار و چهارچوب کلی صفحه وب خواهید بود، اما این قطعا این صفحات ظاهر کاربر پسندی نخواهند داشت. زیرا زمانی که برای ایجاد این صفحات وب فقط از زبان HTML استفاده می‌کنید، دسترسی شما به تعداد محدودی از عناصر تعریف شده در زبان HTML محدود می‌شود. پس نیاز به ابزار و یا به عبارت بهتر زبانی دیگری خواهید داشت تا ضعف‌های زبان HTML را پوشش دهد. زبانی که به منظور زیبا سازی و فرم دهی به صفحات وب استفاده می‌شود، CSS نام دارد.

دومین قدم برای کسی که قصد دارد به طراحی وب بپردازد، CSS است. CSS مخفف عبارت Cascading Style Sheets و به معنی “برگه‌های آبشاری” است. این زبان مانند HTML یک زبان نشانه‌ گذاری است که اجازه می‌دهد ساختار صفحات وب را از چیدمان عناصر گرفته تا تغییر رنگ‌بندی و فونت‌ها شکل دهید. به کمک CSS می‌توانید خصوصیاتی مثل رنگ‌ها، فونت‌ها، ابعاد، سایزها، نحوه چیدمان عناصر و غیره را در صفحات وب مشخص کنید. اگر می‌خواهید با این زبان کاربردی در دنیای وب بیشتر آشنا شوید، به مطالعه مطلب زیر بپردازید.

یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی که برای پویا کردن سایت‌ها استفاده می‌شود، جاوا اسکریپت است. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، داینامیک، مبتنی بر شی و تفسیری است که از شیوه‌های مختلف برنامه نویسی پشتیبانی می‌کند. زمانی که شما سه گام قبلی را طی کنید، به راحتی می‌توانید یک سایت را به صورت کامل طراحی کنید. اما امروزه سایت‌ها علاوه بر ظاهر زیبا نیازمند منطق صحیح هم هستند، به همین دلیل باید سایت‌هایی را بسازید که قادر باشند نیازهای کاربران به درستی اجرا و پردازش کنند. در همین راستا یادگیری زبانهای برنامه نویسی سمت سرور مانند PHP، پایتون و جاوا توصیه می‌شود که در ادامه به آن می‌پردازیم.

یادگیری PHP

فرض کنید به عنوان برنامه نویس سمت کاربر، مثلا یک صفحه تماس با ما را طراحی کرده‌اید، اگر دکمه ارسال فرم‌ها کار نکند نمی‌شود از فرم زیبایی که ساخته‌اید استفاده کرد. همچنین اگر کاربران نتوانند در سایت شما ثبت نام کنند، مشکلاتی مانند احراز هویت به وجود می‌آید. زمانی که می‌خواهیم میان کاربر، پایگاه داده و سرور ارتباط برقرار کنیم، اهمیت استفاده از یک زبان برنامه نویسی سمت سرور به خوبی مشخص می‌شود.

با آموزش PHP می‌توانید اسکریپت‌هایی بنویسید که از کاربران خود اطلاعات بگیرید و بعد از پردازش این اطلاعات، آن‌ها را به کاربر برگردانید.در پروژه‌های بزرگ تحت وب استفاده از یک زبان سمت سرور ضروری است. به همین دلیل سایتهای مطرحی مثل فیس بوک، ویکی پدیا و غیره در بک اند خود، از PHP استفاده می‌کنند.

 

آموزش طراحی سایت را از کجا شروع کنم ؟

این سوال بسیار مهمی است، اولین سوالی که برای شروع آموزش طراحی سایت به ذهن افراد می رسد این است که از کجا شروع کنم ؟ شما می توانید طراحی سایت را به دو روش مختلف آغاز کنید ، اولین روش طراحی سایت بدون کدنویسی و دومین روش طراحی سایت با کد نویسی. در گام بعدی اگر شما هر یک از این موارد را انتخاب کنید میتوانید توی حوزه های مختلف شروع به آموزش دیدن کنید ، مثل آموزش وردپرس ، آموزش PHP ، آموزش لاراول ، آموزش HTML ، آموزش CSS ، آموزش ASP.net و… . هریک از این موارد دارای نقاط قوت و ضعف هستند

build-a-website3

(1 امتیاز) 🔥

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و تماس رایگان

نیاز به طراحی سایت دارید؟!

آماده پاسخگویی
بـه شما هستیــــم

مقالات مشابه

"*" indicates required fields

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

"*" indicates required fields

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

"*" indicates required fields

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

درصورت ثبت اطلاعات تماس، کارشناس ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

ثبت درخواست مشاوره رایگان