اگر روزی همه به بازاریان به عنوان افراد ثروتمند و صاحبان شغلهای آبرومند نگاه میکردند، امروز شرایط عوض شده و آنهایی که از اینترنت پول درمیآورند، جایگاه بازاریان قدیم را گرفتهاند!
اگر شما هم دوست دارید در آیندهای نزدیک بتوانید از اینترنت پول در بیاورید و در کنار آزادی زمانی و مکانی، درآمدتان را هم داشته باشید، با من در این مقاله همراه شوید تا روشهای پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه را به شما توضیح بدهم.
آیا پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه اصلا ممکن است؟
ببینید، در سطح وب فارسی 2 نوع روش واقعی و اثربخش پول درآوردن از اینترنت وجود دارد:
روش اول «ساخت یک کسب و کار اینترنتی» که خب نیاز به سرمایه مالی دارد. البته شاید این سرمایه خیلی زیاد هم نباشد و نهایتا بتوانید با پرداخت هزینه طراحی سایت، مابقی مسیر را بدون سرمایه جلو بروید.
کسب درآمد از اینترنت بدون سرمایه اولیه
اما روش دوم، ارائه خدمات است. یعنی مهارتی را یاد گرفته و در ادامه به افراد و کارفرماها آن خدمات را ارائه کنید. در این روش خب قطعا نیاز به سرمایه کمتری داشته یا اصلا به سرمایه مالی نیاز ندارید اما در مقابل باید کمی از زمانتان را برای یادگیری مهارتهای مورد نیازش، صرف کنید. در هر حال در این مقاله هر نوع و روش کسب درآمدی که با سرمایه کم یا بدون سرمایه قابل اجرا باشد را به شما توضیح میدهم.
نکته: دسته شغلهای دوم، هم بهشکل فریلنسری، یعنی آزادکاری و از راه دور و هم بهشکل حضوری در یک شرکت و به عنوان نیروی ثابت قابل انجامند.
ایده های پول درآوردن از اینترنت بدون سرمایه
مثل همیشه مطمئن باشید تمامی ایدههایی که در این مقاله و به طور کلی در وبلاگ پرتال میخوانید، امتحان خودشان را پس دادهاند. بنابراین در مورد هر کدام که شک داشتید، در بخش نظرات آن ایده را بیان کنید تا بیشتر در موردش به شما توضیح بدهم.
1- تولید محتوای سایت
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به سطح دانش، بین 3 الی 11 میلیون تومان ماهانه.
«تولید محتوا» همین کاری است که من الان انجام میدهم! در واقع من با نوشتن این مقاله در حال انجام تولید محتوای سایت هستم که این روزها به یک شغل بسیار محبوب و پردرآمد تبدیل شده. در این شغل شما باید در مورد موضوعاتی که کارفرما مد نظر دارد، مقالههای متنی تولید کنید.
تولید محتوای متنی برای سایت
روش کار هم به این صورت است که موضوع را در سطح وب جستجو کرده و سعی میکنید با بررسی مقالات وب فارسی و همینطور ترجمه مقالات وب انگلیسی، یک مقاله جذاب و باکیفیت بنویسید. دقت کنید، در این شغل قرار به کپی کردن محتوای دیگر سایتها نیست، بلکه باید محتوای جدید، بازنویسی شده، ترجمه شده یا حتی تالیفی از دانش خودتان بنویسید. پیشنیازهای ورود به این شغل، داشتن یک رایانه و خط اینترنتی و همینطور کمی مهارت در نوشتن است که البته به مرور در حین کار، این مهارتتان بیشتر میشود. علاوه بر اینها نیاز به یادگیری مهارت ساده سئوی محتوا هم دارید.
2- تولید محتوای پیج اینستاگرام
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به سطح دانش، بین 6 الی 25 میلیون تومان ماهانه.
خب، روش پول درآوردن بعدی، تولید محتوای پیج اینستاگرام است. در این مهارت شما باید پیج یک یا چند کسب و کار را دست گرفته و با تولید محتوای جذاب در آنها، برایشان مخاطب جذب کنید. راستش این تخصص کمی گستردهتر از تولید محتوای سایت است و به همین دلیل هم اصولا متخصصان آن درآمد بیشتری از متخصصان تولیدکنندگان محتوای سایت دارند. از جمله مهارتهایی که باید قبل از شروع این شغل با آنها آشنایی داشته باشید، اینها هستند:
مهارت کار با نرم افزار فتوشاپ برای ساخت و ویرایش تصویر،
مهارت مبتدی کار با نرم افزارهای ساخت ویدیو،
کمی مهارت نویسندگی،
مهارت کار با اینستاگرام،
بازاریابی در اینستاگرام،
کامنت مارکتینگ.
تولید محتوای پیج اینستاگرام
بعد از یادگیری این مهارتها عملا 70 درصد مسیر را پیش رفته و مابقی را باید طبق تجربه در حین کار یاد بگیرید. البته در حال حاضر میتوانید بدون نیاز به یادگیری اینها، با کمی دانش از مدیریت پیج کسب و کارهای کوچک و صرفا با انتشار تصاویر عادی شروع کرده و به مرور، این مهارتها را هم یاد بگیرید تا درآمدتان را بالا ببرید.
3- زیرنویس ویدیوها
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به وجود یا عدم وجود مهارت ترجمه، بین 3 الی 10 میلیون تومان ماهانه.
مخصوصا در این مدت به دلیل افزایش علاقه مخاطبان به فعالیت در شبکههایی مثل یوتیوب، درخواست برای خدمات ویدیویی زیادتر شده. در این میان اگر مهارت ساخت زیرنویس برای ویدیوها را داشته باشید، احتمالا بتوانید به درآمد خوبی برسید. در این شغل باید ابتدا لینک ویدیوهای مورد نظر کارفرما را دریافت کرده، سپس با مهارت ترجمهای که خودتان دارید یا کمک گرفتن از یک متخصص، ویدیو را ترجمه و متن فارسی آن را زیرنویس کنید. همینطور ممکن است بعضی متخصصان در یوتیوب از شما بخواهند ویدیوهایشان را مشاهده و صوت آن را بهشکل زیرنویس انگلیسی دربیاورید.
کسب درآمد از طریق تهیه زیرنویس ویدیو
4- تبدیل صوت به متن
درآمد متخصصان این حوزه: بین 1 الی 3 میلیون تومان ماهانه.
اگر در حال حاضر مهارت خاصی ندارید و همینطور میخواهید در مسیر یادگیری مهارتها، یک شغل کوچک و پارهوقت داشته باشید، این انتخاب خوبی است. در این روش کارفرما صوتها یا ویدیوهایی را به شما میدهد و شما هم متن آنها را به کارفرما تحویل میدهید. البته دقت کنید، با توجه به رشد سیستمهای هوشمند تبدیل صوت به متن، این شغل را نمیتوانید به عنوان یک گزینه آیندهدار انتخاب کنید. پس خیلی روی آن حساب نکنید.
5- دستیار مجازی شوید
درآمد متخصصان این حوزه: اصولا حقوق دستیاران مجازی بر اساس حقوق اداره کار تعیین میشود. (بین 4 الی 7 میلیون تومان با توجه به ساعات کاری)
دستیار مجازی از جمله جایگاههای شغلی جدیدی است که به دنیای کسب و کارها در ایران راه پیدا کرده. در این شغل شما به دستیار مجازی یک شرکت یا فرد تبدیل شده و کارهای روزانهای که گفته میشود را بهشکل دورکاری انجام میدهید. این کارها ممکن است از ورود اطلاعات به سایت گرفته تا مدیریت پیج اینستاگرام باشند.
البته کسی از یک دستیار مجازی انتظار ندارد که تمامی تخصصهای لازم در همه زمینههای «بازاریابی اینترنتی» را داشته باشد، چراکه اصولا دستیارهای مجازی، افرادی هستند که کمی با هر مهارت محبوب آشنایی دارند نه اینکه در آنها متخصص باشند. این یعنی حتی اگر یک کارفرما از شما خواست در مدیریت سایتش به او کمک کنید، میتوانید با مشاهده چند ویدیو رایگان در سطح وب، به اندازه مورد نیاز تخصص به دست بیاورید و فعالیت کنید.
6- مترجم شوید
درآمد متخصصان این حوزه: با توجه به کیفیت کار، بین 3 الی 15 میلیون تومان ماهانه.
اگر روزی یک مترجم زبان انگلیسی به من بگوید شغلی ندارد، احتمالا سکته میکنم! از این جهت این موضوع را میگویم که میبینیم چقدر امروز کارفرماها به وجود متخصصان مترجم با خدمات باکیفیت نیاز دارند و در مقابل چقدر بازار کار این زمینه خالی است!
نکته جالب اینجاست که بسیاری از متخصصان صرفا با ترجمه متن، میتوانند درآمدی بیشتر از متخصصان تولید محتوا که نیاز به گردآوری محتوا از منابع مختلف دارند، داشته باشند. پس اگر این مهارت را دارید، صرفا کافی است در سایتهای استخدامی عبارت ترجمه یا مترجم را جستجو کرده و با دنیایی از جایگاههای شغلی روبرو شوید.